EAHAE INTERNATIONAL                               CORPORATE EDUCATION     EAHAE ACADEMY     MEMBERSHIP

 

Company: JAZZ PAARDENCOACHING
Name: Margriet Bakker
Country: Netherland


Address
Street: Kanaalweg 22
ZIP/Town: 9422 BB Smilde

Mobile Phone: 0031 640337245

E-mail: mjmbakker63@gmail.com, info@jazzpaardencoaching.nl
Website: www.jazzpaardencoaching

 


EAHAE Member 2019
Qualified 2019
 


Jazz Paardencoaching is door mij, Margriet Bakker, opgericht in 2014. In het dagelijkse leven, ben ik trainer bij een commerciŽle organisatie en geef daar diverse trainingen op het gebied van communicatie, gedrag, teambuilding en dergelijke.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik mijn paard Jazz gekocht met de bedoeling om op haar te rijden. Maar dat pakte anders uit. Het bleek helemaal niet zo eenvoudig te zijn als ik had gedacht. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en ik doe veel grondwerk met haar. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat Jazz reageerde op mijn houding en dat was niet altijd positief, zelfs confronterend. Ik leerde hier veel van want mijn paard prikte zo door mijn houding heen.

Ik ben mijzelf hier meer in gaan verdiepen en heb de training Paardencoach gevolgd bij Wendela den Tonkelaar. Met de ervaring die ik heb opgedaan in het trainersvak is dit een hele mooie toevoeging. Inmiddels ben ik gecertificeerd paardencoach en aangesloten bij het Centrum voor Paardencoaching. Dit team bestaat uitsluitend uit goed opgeleide paardencoaches die gecertificeerd zijn om met de methode Cognitief Coachen met Paarden te werken. Als aangesloten coach heb ik maandelijkse bijscholing en continue intervisie.