Company: Evelyn Corbière horse assisted training
Name: Evelyn Corbière
Country: Netherlands


Address:
Poolseweg 16
3881 RD Putten

Phone: (0341) 49 14 62
Mobile Phone: 06-25 00 25 98
Email: corbiere@xs4all.nl
Website: www.evelyncorbiere.nl

 

 

 


 
  EAHAE Member 2012
  Qualified 2011

 

 

 

Horse assisted training gaat over bewust worden en over leren door te ervaren. Het is geen training of workshop, het is leren over jezelf door jezelf via het contact met de paarden.

Deze manier van leren is bedoeld voor mensen die met andere ogen willen kijken naar zichzelf en hun omgeving. Zowel privé als op het werk.

Hoe kijk je naar jezelf en hoe zien anderen je? Waar ben je tevreden over en wat wil je nog veranderen; aan jezelf, je omgang met anderen, in je team ...

Horse assisted training gaat over persoonlijk leiderschap; de kunst om sturing te geven aan je leven.

Wij zijn ervan overtuigd dat authenticiteit en intrinsiek, persoonlijk leiderschap aspecten zijn van jezelf die je verder kunt ontwikkelen. Dat is exact wat wij beogen met onze trainingen.

Een paard is een prooidier dat voor zijn overleving afhankelijk is van de kudde waarin hij leeft en het vertrouwen dat hij heeft in de leider. Paarden zijn zeer gevoelige en sociale dieren die de kleinste verandering in hun omgeving opmerken. Dat is van levensbelang voor een prooidier. Daarom staat een paard altijd open voor leiderschap, mits het oprecht en congruent is. Een paard geeft direct feedback op ons handelen. Het is eerlijk, objectief, sensitief en oordeelt niet. Authenticiteit, congruentie, een duidelijke intentie en een doel is alles wat paarden van je nodig hebben.

Voor de trainingen hebben wij de beschikking over zeven paarden met zeer uiteenlopende karakters. Daarmee wordt tijdens de trainingen uiteraard rekening gehouden, zodat iedereen zich veilig voelt om deze bijzondere ervaring te beleven. Ook diegenen die zich minder comfortabel voelen in de buurt van paarden.

Het werken met paarden levert directe leerervaringen op die niet vergelijkbaar zijn met leren op de traditionele manier. Bij het samenzijn met paarden wordt je gevoel aangesproken en niet je verstand.

Kom persoonlijk leiderschap ervaren. 

 

Qualified EAHAE Members